Galerie foto

Decoruri

Varietate și măiestrie

Fiecare decor este diferit, însă măiestria echipei Altax este aceeași. Păcălim ochiul spectatorului cu elemente de decor executate perfect.

Recuzită

Creativitate și spectaculozitate

Compania Altax creează iluzia realității prin elemente de recuzită executate cu precizie pentru spectacolul tău.

Scenotehnică

Rigoare și inovație

Spații convenționale sau experimentale prind viață datorită inginerilor noștri care execută cu rigoare și în siguranță proiectul tău de scenotehnică.

Monumente

Profesionalism și ingeniozitate

Ținem pasul cu inovațiile în materie de scenografie și decor, construind monumente de orice model și dimensiune care animă și conferă expresivitate spațiului/spectacolului tău.

Butaforie

Diversitate și inventivitate

Compania Altax metamorfozează schițele tale de scenografie și decor pentru crearea unui spectacol de succes.

Standuri

Precizie și virtuozitate

Tu vii cu schița proiectului tău. Compania Altax asigură realizarea impecabilă a ideii tale. Împreună creăm magie și bucurie pentru spectatori.

Pentru a vedea mai multe proiecte executate de Altax, nu uita să accesezi portofoliul nostru.

În funcție de viziunea fiecărui client, Altax București construiește elemente personalizate de scenografie și decor: butaforie, sculpturi, monumente, recuzită pentru spectacole, structuri metalice, mulaje, scenotehnică, standuri, instalații, scene rotative (turnantă), landmark-uri cu ajutorul utilajelor și dispozitivelor performante (CNC, laser cutter, plasma cutter).

Contacte utile

Altax poate fi soluția unei producții artistice de succes! Povestește-ne mai multe despre conceptul tău și noi îți putem materializa invenția!